Altanen blev klar för en månad sedan

Altanen blev klar för en månad sedan och jag berättade för er att jag hade anlitat en byggfirma i Karlskrona. Efter att jag skrev det inlägget har det varit några följare som har hört av sig och undrat om jag inte kunde dela med mig lite mer om vilken byggfirma i Karlskrona det var jag vände mig till. Det borde jag ha sagt när jag skrev det inlägget men jag tänkte inte riktigt på det. I alla fall så var det till Nickes Bygg & Anläggning jag vände mig till och det är ett riktigt bra företag som jag verkligen skulle anlita igen om det behövdes. 

Jag blev så grymt nöjd med hjälpen och det kommer ni garanterat att bli också ifall ni tar och anlitar denna byggfirma i Karlskrona som kan utföra det mesta inom bygg och renovering, men även inom markanläggning. Innan jag vände mig till Nickes Bygg & Anläggning så tog jag offerter från flera olika byggfirmor, och jag fick den bästa offerten från just denna byggfirma, dessutom visade det sig att de fick riktigt bra omdömen när jag även tog ett par referenser från tidigare kunder. Tack vare detta valde jag att låta snickarna hos Nickes Bygg & Anläggning få bygga altanen och jag känner mig så glad och belåten att äntligen ha en härlig altan som jag ser fram mot att kunna använda hela sommaren. Är det något mer ni funderar på när det gäller den här firman och den byggservice som de erbjuder så tycker jag att ni ska gå in på deras hemsida och den finns det en länk till här ovanför. Nu får ni alla ha en underbar dag i det vackra vädret!