Fotvård för oss i Svängsta

Hej på er den här morgonen! Det är bra att det finns en fotvårdssalong för oss som önskar fotvård eller medicinsk fotvård i Svängsta. Jag har gått på semester nu och ni som följer mig på bloggen vet att jag arbetar som snickare. Jag har riktigt bra skor i jobbet för jag står upp mest hela dagarna men ändå har jag fått problem med fötterna. Fötterna är instängda i dessa skor minst åtta timmar om dagen och jag har fått både hälsprickor och värk i fötterna. Det är därför jag har gått till Annikas Fotvård.  

 

Med hjälpen jag fått därifrån har mina fötter blivit fina igen. Sprickorna har nästan försvunnit och innan kändes fötterna väldigt tunga och värkande, men så är det inte längre. Fotvård är ett effektivt sätt att komma tillrätta med sina problem med fötterna, och ibland behövs det professionell hjälp vilket alla kan få på Annikas Fotvård då det här företaget erbjuder både vanlig fotvård och medicinsk fotvård i Svängsta. Det är inte dyrt med fotvård. Jag väljer att skriva ett inlägg på bloggen om just det här, för jag har en känsla av att det finns många som behöver fotvård men som inte riktigt tänkt på att det går att få professionell hjälp, som med denna medicinska fotvård i Svängsta. Jag har kämpat med fötterna hemma, filat och smort men det blev aldrig riktigt bra. Jag är glad att jag har funnit det här företaget som är så bra, så gå dit blir mitt råd till er, i alla fall ni som har problem med fötterna. Ni som vill boka en tid gör det enklast via hemsidan och systemet boka direkt. Självklart kan ni ringa och boka tid för fotvård eller medicinsk fotvård i Svängsta också!